Cap nou expedient a empreses constructores i es mantenen els vuit que hi ha oberts

Corresponen als que van iniciar a començament d'any per contractacions irregulars de treballadors peruans i per denúncies de l'associació d'argentins a Andorra

Treballador en una obra.
Treballador en una obra. ARXIU

El ministre portaveu en funcions, César Marquina ha confirmat aquest dimecres que no s'ha obert cap nou expedient a empreses constructores per contractacions irregulars de treballadors. Així, doncs, es mantenen els vuit expedients de quatre empreses.

Marquina no ha donat més detalls sobre els expedients esmentats afirmant que estan en una fase d'informació reservada "que no permet donar detalls". Ha indicat que no els expedients "no responen a episodis concrets ja que es van fent inspeccions" i ha afegit que no només corresponen a treballadors peruans ja que se n'han fent més per les denúncies de l'associació d'argentins.

En el cas dels peruans, les queixes es van produir després que yreballadors que estan a Andorra per la via de la subcontractació denunciessin l’incompliment de les condicions que se’ls va proposar al seu país -especialment amb un salari que quedatlluny del que se’ls va oferir- i les amenaces que rebien per part dels responsables del negoci.

Etiquetes

Comentaris (2)

Trending