El Canòlich Music 2021 combinarà els artistes forans amb els locals

Ladis Baró, Guillem Tudó, el Cor Rock Encamp, Quim Salvat o l'Esbart Laurèdia comparteixen cartell amb Worship.cat, Cesc Sansalvadó i Grilex

Comentaris

Cartell del novè Canòlich Music.
Cartell del novè Canòlich Music. Altaveu

El Canòlich Music 2021 ja té un cartell que combina els artistes nacionals amb els forans. Entre els primers hi ha Ladis Baró Arana, Guillem Tudó, el Cor Rock Encamp, Quim Salvat, Patxi Leiva o l'Esbart Laurèdia. La representació exterior compta amb Cesc Sansalvadó, Grilex i Worship.cat. El festival de música cristiana es farà els dies 18,19 i 20 de novembre.

Serà la novena edició de la cita que té lloc a Sant Julià de Lòria. Com sempre comptarà amb noms destacats com el de Cesc Sansalvado, Cesc Sansalvadó, un jove cantant empordanès que es defineix com un músic de carrer. De fet, va començar a tocar al metro, als carrers i les places. Entre els seus temes més coneguts hi ha 'Búfalo', una cançó que va dedicar a un amic malalt de càncer. Pel que fa a worship.cat, és un un grup de joves de diverses diòcesis catalanes que es van unir per traduir, interpretar i difondre versions en català dels cants de 'worship' (lloança) dels millors cantants i bandes en llengua anglesa.

El madrileny Grilex (Guillermo Esteban) es defineix com un raper cristià, de rima, argot, dessuadora amb caputxa, emoticones de mans, i missatges. Diu que les seves cançons no són confessionals i que estan obertes a tothom, amb esperança i optimisme.

Comentaris (2)

Trending