Caldea i el Museu Thyssen organitzen la 3a edició del concurs de dibuix per a infants

Els tres finalistes de cada categoria podran guanyar una entrada familiar pel balneari i una altra pel museu amb un lot de marxandatge

El cartell del concurs
El cartell del concurs Caldea

Caldea i el Museu Carmen Thyssen Andorra, en col·laboració amb el Ministeri d’Educació del Govern d’Andorra, organitzen la 3a edició del concurs de dibuix per a nens i nenes d’entre 3 i 10 anys de tots els centres educatius del Principat. Sota el lema ‘Caldea, on l’aigua és vida’, els infants hauran de representar què és per a ells l’spa termal i, en especial, què representa l’aigua com a recurs natural principal per al funcionament del centre.

El balneari i el museu lliuraran a les aules de les diferents escoles una làmina de cartolina -mida A3- perquè tots els alumnes puguin realitzar el seu dibuix. Així doncs, el termini de participació comença aquest dilluns i finalitzarà el 9 de desembre a les 19:00 hores i els treballs es podran lliurar en persona al Museu Thyssen.

Pel que fa al jurat qualificador, estarà format per diversos representants de les diferents entitats col·laboradores i es reunirà el  el 16 de desembre. Entre tots els participants, seleccionaran 10 semifinalistes per categoria -hi haurà quatre diferents-, d’entre els quals escolliran els tres millors treballs de cada secció.

Els premis seran una entrada familiar per accedir a Caldea, lots de marxandatge del Museu Thyssen i una entrada familiar al museu per a cada guanyador. A causa de la situació d’emergència sanitària actual no es farà entrega de premis presencial i es podran recollir al museu del 22 de desembre al 9 de gener, de les 10:00 hores a les 19:00 de la tarda, excepte els dies 25 i 26 de desembre i els dies 1 i 6 de gener. Cal destacar també que els dilluns el museu està tancat i els diumenges obre fins les 14:00 hores. Els premis es comunicaran als guanyadors a través dels seus pares i a travás de les xarxes socials del balneari i el museu.

Etiquetes

Comentaris

Trending