Caldea agraeix amb un massatge de franc als sanitaris que han lluitat contra la Covid

Tindrà una validesa del 4 de juliol al 30 de novembre 2021, excepte festius i ponts espanyols

Massatge a les instal·lacions de Caldea.
Massatge a les instal·lacions de Caldea. CALDEA

A pocs dies de la reobertura de Caldea, el centre activa una campanya d’agraïment a totes les sanitàries i sanitaris del país que han lluitat aquests darrers mesos contra la Covid-19. El centre termal ofereix de forma gratuïta un massatge de 20 minuts per a cada sol·licitant un cop Caldea (Termolúdic) reobri les seves portes a principis de juliol.

Amb aquesta iniciativa, Caldea vol donar les gràcies a tots els sanitaris pel seu temps, esforç i atenció amb l’únic objectiu d’erradicar la Covid-19. Una tasca heroica que mereix un reconeixement ara que el Govern ha posat fi parcialment a l’emergència sanitària i pràcticament tots els sectors d’activitat estan oberts. La campanya d’agraïment al col·lectiu sanitari s’ha posat en marxa aquest dijous a les xarxes socials i a la pàgina web. Els professionals sanitaris que es vulguin adherir a l’acció ho podran fer introduint el número de sanitari (número targeta del SAAS) per tal que sigui validat..

El massatge gratuït no està subjecte a la compra d’una entrada, i es podrà adquirir durant els mesos de juliol, agost i setembre amb una validesa del 4 de juliol 2020 al 30 de novembre 2021, excepte festius i ponts espanyols. Només es pot reservar un massatge gratuït per reserva i sanitari/núm. col·legiat i cal realitzar el tràmit a través de la pàgima web amb un mínim de 48 hores d’antelació. Un cop a Caldea, caldrà presentar una acreditació tant per justificar la pertinença a l'equip de sanitaris com per confirmar la residència a Andorra. Les condicions són personals i intransferibles i la promoció no és acumulable a altres descomptes.

Etiquetes

Comentaris

Trending