Una butlleta de la Primitiva amb 680.000 euros de premi, segellada a Escaldes

El propietari va encertar els sis números del sorteig i, per tant, s’emporta la quantitat destinada a la primera categoria juntament amb un altre jugador, en aquest cas de Santa Coloma de Gramenet

L'establiment de loteria on es va segellar la butlleta.
L'establiment de loteria on es va segellar la butlleta.

El despatx de loteries Cal Tavi, d’Escaldes-Engordany, ha segellat una de les dues butlletes guanyadores de la primera categoria del sorteig de la Primitiva celebrat aquest dijous. Això suposa que ha repartit prop de 680.000 euros del premi. En aquest cas, compartit amb un altre establiment de Santa Coloma de Gramenet.

En el sorteig, no va sortir cap guanyador de la categoria especial, que suposa encertar tots els números més el reintegrament (5-45-42-35-32-41 i el 7 respectivament). Per tant, es genera un pot de 38,3 milions d’euros per al proper.

En canvi, sí que hi ha dos jugadors que han encertat les sis xifres sortides en primer lloc del bombo. I un d’ells va segellar la butlleta al despatx d’Escaldes. Per tant, s’emportarà un premi de 679.121,67 euros. L’import destinat a aquesta categoria, la primera, se’l reparteix amb l’altre guanyador, que va ser gestionat per un establiment de Santa Coloma de Gramenet.

No és el premi més important que han donat des de l'administració escaldenca i com és habitual en aquests casos, desconeixen la identitat del guanyador o guanyadora.

Comentaris

Trending