L'Automòbil Club tanca l'any amb més de mil altes de soci

El Pla Estratègic de l'entitat, que enguany tanca una etapa, ha consolidat els objectius marcats, en un context econòmic i social diferent de l'inicial

Façana de la seu de l'Automòbil Club d'Andorra.
Façana de la seu de l'Automòbil Club d'Andorra. ACA

L'Automòbil Club d'Andorra (ACA), tanca l'any amb 1.036 noves altes de soci i 400 noves ACA Master. La viabilitat financera del club
està completament assegurada i finalitzen el 2020 amb un Ebitda (beneficis abans d'interessos, impostos, depreciacions i amortitzacions) positiu que permet assegurar el seu futur econòmic.

La digitalització de processos, una plataforma en línia de gestió d'incidències i la constant formació de l'equip van ser clau perquè l'entitat andorrana pogués seguir prestant satisfactòriament tots els serveis als seus socis, alhora que complia les mesures sanitàries imposades per les autoritats.En un any en el qual el denominador comú ha estat la crisi sanitària mundial ocasionada per la Covid- 19, l'ACA ha continuat creixent.

Des de l'entitat expliquen en un comunicat que les línies de treball marcades pel Pla Estratègic que ha abastat els últims quatre anys de l'actual junta directiva, han recollit els seus fruits. En paraules del president, Enric Pujal: "Tot i que la situació ens podria haver fet dubtar, durant aquest any ens hem mantingut ferms en la nostra estratègia de creixement. La nostra missió és oferir als nostres socis uns serveis àgils, eficients personalitzats, i així ho hem pogut fer en un escenari desconegut i advers, sense que els nostres estàndards de qualitat s'hagin vist afectats”.

ACA Segurs, la corredoria d'assegurances del club, i la targeta financera ACA Master també s'han consolidat com a serveis exclusius per als socis. ACA Master, la targeta única, gratuïta i exclusiva per als socis tanca el 2020 amb un total de 3.100 unitats actives i ha ampliat la seva cartera de col·laboradors, que se situa per sobre de la trentena i que ofereixen descomptes molt competitius que van del 4% en carburants al 20% en activitats de lleure. Per la seva banda, per la corredoria d'assegurances de l'Automòbil Club, ACA Segurs, el 2020 ha estat l’any de consolidació. La pòlissa viatge, l'assegurança cotxe o la cobertura de la llar han permès al Club reforçar la seva presència a la vida dels socis, aportant solucions a la mida de les necessitats de cadascun d’ells.

Etiquetes

Comentaris (1)

Trending