L’associació Marc G.G organitza la novena edició de la marxa popular

Tindrà lloc el diumenge 7 de maig amb sortida al Prat del Roure a les 10:30h i les inscripcions es poden fer al centre comercial Illa Carlemany d’Escaldes-Engordany

Cartell de la marxa popular de l'associació Marc G.G
Cartell de la marxa popular de l'associació Marc G.G

L’associació Marc G.G d’ajuda mútua per una pèrdua organitza un any més la marxa popular, assolint així la novena edició. La cita es va recuperar l’any passat després de dos anys d’aturada a causa de la pandèmia, i torna amb bones expectatives. El diumenge, 7 de maig, es recorreran els carrers d’Escaldes-Engordany i Andorra la Vella, amb la sortida convocada a les 10:30 al Prat del Roure. Les entrades es poden aconseguir al centre comercial Illa Carlemany.

La marxa, que té un recorregut de 3,5 quilòmetres pels carrers d’Escaldes i Andorra la Vella, és apta per tothom. El seu objectiu és ser un punt de trobada i una jornada per recordar aquells que ja no hi són. D’aquí el lema de la marxa “Correm per ells”. El preu és de 8 euros per persona i les inscripcions inclouen una samarreta de regal i més sorpreses. Les entrades es podran adquirir divendres 5 de maig i dissabte 6 a l’Illa Carlemany.

La recaptació que s’obtingui de la compra d’entrades servirà per continuar la tasca social que es fa des de l’associació, i que es focalitza en diferents accions per acompanyar a les persones que estan passant un dol, com els grups de suport o altres activitats. Tothom qui assisteixi a la marxa, a més, podrà participar de la rifa que es farà a l’arribada i guanyar regals donats pels patrocinadors.

Etiquetes

Comentaris

Trending