L’Associació de Malalties Minoritàries organitza una formació per donar-les a conèixer

Tindrà lloc els propers 25 i 26 de març a l’UdA a càrrec de diversos ponents de renom, combinant la presencialitat i la virtualitat

Façana de la Universitat d'Andorra.
Façana de la Universitat d'Andorra. Altaveu

Els propers dies 25 i 26 de març l’Associació de Malalties Minoritàries d’Andorra (AMMA) ha organitzat una formació a la Universitat d’Andorra (UdA) sota el títol ‘L’entorn de les malalties minoritàries’. Anirà a càrrec de diferents ponents de renom i combinarà la presencialitat i la virtualitat.

Aquesta formació té diversos objectius. Un d’ells és donar a conèixer què són i què suposa patir-les tant per a la persona afectada com per a les que formen part del seu entorn. També incidir en la importància genètica, així com en la intervenció integral i multidisciplinària. D’altra banda, un aspecte molt important serà saber quin és el paper del psicòleg en l’acompanyament, així com la realitat educativa i laboral de qui pateix aquestes malalties.

El curs va dirigit a professionals, estudiants i totes aquelles persones interessades a conèixer el món que envolta una malaltia minoritària. L’AMMA ha tractat de preparar un programa molt complet per visibilitzar i apropar a la societat d’Andorra tot el que pateixen les persones.

Etiquetes

Comentaris (1)

Trending