Arriba la setena edició del Mercat de la Vall amb la novetat d’activitats per a infants

Una trentena de parades es donaran cita el primer dissabte de cada mes fins a l'octubre per dinamitzar el nucli antic i posar en relleu els productors, artistes i artesans del país

El Mercat de la Vall a una edició anterior.
El Mercat de la Vall a una edició anterior. Altaveu

El Centre Històric es tornarà a vestir de gal·la per acollir la setena edició del Mercat de la Vall on productors, artistes i artesans del país tindran la seva parada per mostrar la seva activitat i dinamitzar la zona. La cita serà el primer dissabte de cada mes fins a l'octubre amb un total de 30 parades i la novetat d'activitats per infants i la recuperació dels tallers a les tardes.

El 7 de maig, el Centre Històric d’Andorra la Vella donarà el tret de sortida a la setena edició del Mercat de la Vall -la mostra d’artesania creativa, art i productes agroalimentaris- amb una trentena de parades que se celebrarà cada primer dissabte de mes fins a l’octubre i l’objectiu de dinamitzar la zona i posar en relleu els productors, artistes i artesans del país. A més, enguany, com a novetat, s’incorpora el Mercat de la Vall menuts, una activitat adreçada a infants perquè els participants juguin a fer de paradistes.

A poc a poc, l’activitat recupera la normalitat, després de dos anys sense, es recuperen els tallers a les tardes; així, a partir de les 17 hores, hi haurà cada mes una activitat gratuïta. L’horari d’obertura serà entre les onze del matí i les vuit del vespre, mentre que l’espai pels infants tindrà el mateix horari que el d’adult a excepció del migdia que tancarà de 14 a 17 hores. A més, entre les 11 i les 14 hores, per compres superiors a 10 euros, els visitants del Mercat podran gaudir d'un vermut de regal als establiments col·laboradors.

La mostra, a banda d’aquest 7 de maig, es repetirà el 4 de juny. Al juliol tindrà lloc el dia 2 i a l'agost se celebrarà aprofitant la Festa major, 6 i 7 d’agost, on s’ampliarà l’horari fins a les 23 hores. Posteriorment, els paradistes tornaran al Centre Històric el 3 de setembre i la cita posarà punt final l’1 d'octubre.

Etiquetes

Comentaris

Trending