L'AREB rebutja les ofertes dels llogaters de Camp de Perot per comprar el pis

Considera que estan per sota del preu de mercat i es remet a les taxacions fetes a principis d'aquest any

Comentaris

La zona del Camp de Perot estarà afectada pel tall.
La zona del Camp de Perot estarà afectada pel tall. Altaveu

L’Agència de Resolució d’Entitats Bancàries (AREB) ha rebutjat les ofertes que han fet els llogaters d'un edifici de Camp Perot, a Sant Julià de Lòria, per comprar el pis. L'entitat considera que estan per sota del preu mercat i de les taxacions que es van realitzar en el seu moment.

L'AREB va posar a la venda, el mes de gener, en diverses parròquies pisos que formen part del parc immobiliari de la intervinguda Banca Privada d'Andorra (BPA).  Aquests habitatges estan actualment llogats i els inquilins tenen un dret preferent per comprar-los, amb el risc de quedar-se sense domicili si no adquireixen l'immoble. L'entitat, com a administrador únic i sota el paraigua de BPA Gestió, va enviar cartes als arrendataris dels habitatges per fer-los arribar la proposta de compra-venda.

Els pisos van ser taxats pels pèrits, i posteriorment els llogaters van enviar les seves propostes que la propietat es va comprometre a estudiar. L'arribada de la pandèmia de la Covid va endarrerir la resposta que ha estat negativa perquè les ofertes dels llogaters són més baixes que la de les taxacions

Ara, els veïns temen quedar-se sense el pis de lloguer tenint en compte que hi ha contractes que acaben l'any vinent. Al mateix temps, han mostrat la seva sorpresa perquè hi ha habitatges que s'han llogat recentment i amb un contracte de cinc anys.

Comentaris (3)

Trending