Els anti passaport Covid iniciaran l'any amb una nova concentració

L'acte tindrà lloc aquest dissabte a partir de les cinc de la tarda davant l'oficina de Turisme de la plaça de la Rotonda d'Andorra la Vella

Cartell de la convocatòria d'aquest dissabte.
Cartell de la convocatòria d'aquest dissabte. ALTAVEU

Els anti passaport Covid iniciaran l'any amb una nova concentracio. Serà aquest dissabte a partir de les cinc de la tarda davant l'oficina de Turisme de la plaça de la Rotonda d'Andorra la Vella. La convocatòria, com és habitual, s'ha fet per mitjà de les xarxes socials. En aquesta ocasió la crida inclou als "amics vacunats" i demanen que tothom porti berenar com diumenge passat.

La trobada es farà amb el lema 'pels drets i les llibertats'. Serà la segona concentració en aquest format ja que les anteriors van ser a la porta de l'edifici administratiu de Govern i la resta van consistir en una marxa entre l'oficina de Turisme de la plaça de la Rotonda d'Andorra la Vella i la plaça Coprínceps d'Escaldes-Engodany amb el recorregut per les avingudes Meritxell i Carlemany.

Els convocants, units amb el nom d'Andorra Actua, protesten contra l'obligatorietat de presentar el certificat Covid per poder accedir a restaurants, cafeteries, bars i locals d'oci.

Etiquetes

Comentaris (17)

Trending