Andorra Turisme inverteix un milió d'euros en el segon Mountain Music que es farà a l'Estadi Comunal

DJ Tiësto, Frojack, Martin Garrix, Don Diablo, i Timmy Trumpet actuaran en un esdeveniment que tindrà lloc del 5 de febrer al 5 de març amb un aforament de 5.000 espectadors

Comentaris

Torres i Budzaku durant la presentació del segon Andorra Mountain Music.
Torres i Budzaku durant la presentació del segon Andorra Mountain Music. B.N.

DJ Tiësto,  Frojack, Martin Garrix, Don Diablo, i Timmy Trumpet, actuaran a l’Andorra Mountain Music WInter Edition que començarà el 5 de febrer i acabarà el 5 de març amb un pressupost d'1,2 milions d'euros; un aportat per Andorra Turisme i 200.000 pel comú d'Andorra la Vella. Els objectius són millorar Andorra com a destinació de referència a l’hivern amb associació amb grans empreses i potenciar l’oferta per després de l’esquí.

Jordi Torres, ministre de Turisme i Telecomunicacions ha dit que cal augmentar la despesa mitjana del visitant i potenciar la qualitat per sobre de la quantitat. “S’ha d’incrementar també la satisfacció del nostre client”, ha dit. El festival es volia fer itinerant entre les estacions d'esquí, però segons el ministre, aquestes van manifestar el seu "neguit" que disposar d'aquests espais no els fes minvar l'afluència de turistes i per aquesta raó s’ha decidit que s’ubiqui a Andorra la Vella, a l’Estadi Comunal Joan Samarra Vila, que el director d’Andorra Turisme, Betim Budzaku ha qualificat de “lloc premium” amb una capacitat de 5.000 espectadors.

L'aforament es pot ampliar o disminuir en funció de l'evolució de la pandèmia. De moment, d'acord amb les mesures sanitàries vigents, s'exigirà el passaport sanitari i portar la mascareta en tot moment.  La cònsol major d'Andorra la Vella, Conxita Marsol s'ha mostrat molt satisfeta per acollir el festival i que això sigui el pas previ abans de poder fer els concerts al futur recinte multifuncional. El comú de la capital aporta 200.000 euros a l'organització que anirà a càrrec de l'empresa Live Nation.

Les entrades de posen a la venda aquest divendres a 66 i 55 euros

Les entrades es posaran a la venda aquest divendres i el preu serà de 66 euros (despeses de gestió incloses) pels concerts de Tiësto i Martin Garrix, mentre que per la resta el preu serà de 55. El sector turístic tindrà la possibilitat de comercialitzar paquets amb entrada més allotjament. L'obertura de portes serà a les sis de la tarda i l'actuació principal serà a tres quarts de nou. La jornada la clouran DJs andorrans.

La primera actuació serà el 5 de febrer amb DJ Tiësto. Sis àlbums d’estudi l’avalen i també haver guanyat un premi Grammy al millor remix per la cançó 'All of me' de John Legend. Pren el relleu el 12 de febrer un altre guanyador del premi Grammy. El productor i compositor Afrojack es manté a la llista Top 10 dels 100 millors DJ del món per sisena vegada. El dissabte 19 de febrer serà el torn d´un altre dels grans DJ: Martin Garrix. Des del 2013 suma més de 27 senzills i un àlbum d’estudi. Ha creat la cançó de l’Eurocopa de futbol 2021 amb U2.

Torna Don Diablo, pioner de la música dance

L’últim dissabte de febrer, el 26 en concret torna Don Diablo que ja va actuar a l’Andorra Mountain Music aquest estiu i repeteix experiència en aquesta edició d’hivern. Pioner de la música dance, el passat mes de setembre va publicar el seu tercer àlbum d’estudi titulat 'Forever'. L’encarregat de tancar l’Andorra Mountain Music Winter Edition el 5 de març serà Timmy Trumpet. El senzill 'Freaks', premiat amb discos multiplatí és tot un èxit amb més de 500 milions de reproduccions.

D’altra banda, s’ha fet balanç de l’Andorra Mountain Music de l’estiu. Els resultats, amb una valoració global del 8,3 avalen aquesta edició hivernal: 83,5% d’ocupació mitjana, un 61,7% de públic internacional, i un 86,2% dels assistents van manifestar que el festival era el principal motiu del visita al país i un 82,4% van mostrar interès per tornar a Andorra a l’hivern.

Etiquetes

Comentaris (8)

Trending