Andorra Telecom renova l'acord amb Movistar i ofereix el paquet de cinema

Tindrà una vigència de tres anys i milllora sensiblement la proposta de continguts per als clients de la parapública

L'oficina comercial d'Andorra Telecom.
L'oficina comercial d'Andorra Telecom. ANDORRA TELECOM

Andorra Telecom ha renovat l’acord mitjançant el qual ofereix el contingut de Movistar+ a Andorra per als tres propers anys. El nou conveni, que entrarà en vigor a partir del febrer, millora sensiblement l’oferta de continguts per als clients de la parapública. A partir del mes vinent i de manera promocional, el paquet d’entrada Movistar+ Selección juntament amb el paquet Cine tindrà un preu de 29 euros fins a finals del 2021, quan fins ara era de 39.

Els clients que tinguin Movistar+ podran veure els millors continguts de pel·lícules i documentals durant aquest any. Els usuaris que tinguin contractat el paquet Cine obtindran el nou preu de manera automàtica a partir del proper mes de febrer. Carles Casadevall, portaveu d’Andorra Telecom, comenta la satisfacció de la companyia per aquesta renovació: “Estem molt satisfets de poder seguir oferint els continguts de Movistar+ als nostres clients durant els propers tres anys. El catàleg de continguts d’esports, cinema, documentals o sèries de Movistar+ és el més complet d’Espanya i poder garantir que els nostres clients podran seguir-hi accedint amb uns preus encara millors és una molt bona notícia”.

L’oferta de Movistar+ que ofereix Andorra Telecom inclou sèries actuals i exclusives de Movistar+, cinema d’estrena i les millors pel·lícules de sempre, les competicions esportives més destacades (LaLiga, Champions League, ACB, NBA, Fórmula 1, NFL, Gran Slam i Masters de Tennis, Rugbi, Golf, ...) i canals de producció pròpia com #0 i #Vamos. De la mateixa manera, dins de l’oferta esportiva d’Andorra Telecom i com a complement de motor, s’ofereix el canal MotoGP.

La gran majoria d’aquests continguts estan disponibles tant amb el descodificador de la companyia com amb l’app de Movistar+ per a telèfon mòbil, tauleta, ordinador i smart TV. A més, el descodificador d’Andorra Telecom proporciona la millor experiència d’usuari amb una qualitat d’imatge òptima (HD i 4K), l’accés als continguts emesos els últims set dies, la possibilitat de fer pausa del directe i de tornar a l’inici d’un programa ja iniciat i l’enregistrament de fins a 350 hores.

Etiquetes

Comentaris (1)

Trending