Andorra Telecom obre la cinquena convocatòria de l’SMS Social

Les ONG i les entitats interessades poden presentar els projectes fins al proper 8 de juliol

Comentaris

Convocatòria de la quinta campanya de l'SMS social.
Convocatòria de la quinta campanya de l'SMS social.

Andorra Telecom ha obert la cinquena convocatòria de l’SMS Social per finançar projectes solidaris. Les Organitzacions no Governamentals (ONG) i les entitats socials tenen a partir d’aquest dimecres, i fins el divendres, 8 de juliol, l’oportunitat d’omplir el formulari que es pot aconseguir a la web de la companyia i presentar els seus projectes per formar-ne part d’aquesta campanya solidaria.

La companyia ofereix a les Organitzacions no Governamentals (ONG) i a les entitats socials, un número de tres dígits comprès entre el 601 i el 609 on tothom qui vulgui hi podrà enviar un missatge per ajudar a recaptar fons per tirar endavant els projectes presentats per cada associació. La recaptació obtinguda amb els SMS Socials tramesos a aquests número serà transferida íntegrament al beneficiari per destinar-ho a un projecte de caràcter solidari sense cap despesa associada.

Les  entitats que vulguin optar a rebre un dels números de l’SMS Social han d’estar degudament registrades al registre d’associacions de Govern i  focalitzar la seva activitat en els col·lectius en risc d’exclusió social, en la defensa dels drets fonamentals de les persones i els animals i en accions destinades a crear una societat millor, més justa i solidària. La companyia estudiarà, avaluarà i adjudicarà els números entre les sol·licituds rebudes en base als criteris següents: rellevància, impacte, viabilitat, eficàcia, eficiència del projecte presentat i impacte nacional.

 

Comentaris

Trending