Andorra Recerca + Innovació enquesta la població sobre el sistema sanitari

Es pregunta sobre les visites fetes als metges i per la gestió del Govern en la pandèmia de coronavirus

Un Centre d'Atenció Primària.
Un Centre d'Atenció Primària. SAAS

Andorra Recerca+Innovació(ARI) està realitzant un treball de camp en col·laboració amb el departament d’Estadística de Govern sobre el Baròmetre Sanitari d’Andorra. L’objectiu és conèixer la percepció de la població sobre el funcionament del sistema sanitari, disposar d’una valoració de l’assistència i dels serveis, així com de la seva utilització.

A l’enquesta es pregunta sobre les diverses visites realitzades durant el darrer any a generalistes i especialistes. També es demana per la valoració de la tasca feta pel Govern durant la pandèmia de coronavirus, i per la comparació del sistema sanitari andorrà amb els francès i espanyol. Tot això acompanyat per la seva puntuació. Altres preguntes fan referència a la nacionalitat dels enquestats, al seu nivell d'estudis i als ingressos mensuals de llar.

Paral·lelament , des dels ministeris d’Educació i Ensenyament Superior i de Medi Ambient, s’està desenvolupnat un pla estratègic per a l’educació ambiental. Per aquesta raó s’ha engegat un qüestionari dirigit als alumnes de tots els sistemes educatius de quart d’ESO i de primer de Batxillerat, per conèixer els hàbits i les opcions relacionades amb la sostenibilitat.

Altrament, com cada primer semestre de l’any, s’efectua el treball de camp de l’enquesta del primer semestre de l’Observatori del 2022. Està dirigida a tota la població resident.

 

Etiquetes

Comentaris

Trending