Ana Muñoz assumeix la presidència d’Autea

La fins ara vocal de l’associació relleva Inés Martí en el marc d’una assemblea general que s’ha celebrat en línia i que tenia com a principal missió renovar la junta directiva

Ana Muñoz presidirà Autea.
Ana Muñoz presidirà Autea. AUTEA

La fins ara vocal de l’Associació del Trastorn de l’Espectre de l’Autisme d’Andorra (Autea) Ana Muñoz assumeix des d’aquesta nit la presidència de l’entitat, tot rellevant Inés Martí. Muñoz, mare d’un dels nois inclosos en el programa Joves en Inclusió (JEI), liderarà una junta que és de total continuïtat.La renovació de la junta directiva de l’entitat ha estat la principal missió de l’assemblea general 2022 d’Autea, que s’ha celebrat en línia.

La reunió anual ordinària ha validat la única candidatura que s’havia presentat. A Muñoz l’acompanyaran una majoria de membres de la junta sortint, com Laura Vidal, de vicepresidenta primera;  Inés Martí, com a vicepresidenta segona; Carolina Pastor que segueix com a secretària de la junta, i Joan Giró, Pedro Alberca, Montse Llampayas, Cristina Yàñez, Núria March, Anna Salas, Pau Gomes i Naima Qaisar com a vocals. 

Com afirma l’entitat en un comunicat, es tracta “d’una junta continuista, que seguirà treballant en les iniciatives i programes que des de l’associació s’estan desenvolupant i que en alguns casso s’han d’acabar de consolidar”.

Comentaris

Trending