Els alumnes de Batxillerat organitzen un Festival solidari de Primavera

L’objectiu és recaptar diners per tres associacions del país que actualment estan duent a terme una tasca molt necessària per a la societat

Cartell anunciador del festival.
Cartell anunciador del festival.

L’Auditori Nacional serà l’escenari del concert benèfic que es farà el proper dia 9 de maig, a les 19 hores, i que està organitzat per tres alumnes de batxillerat de l’Escola Andorrana en el marc del seu projecte PAS (Projecte de Participació, Actuació i Servei).

L’objectiu és recaptar diners per tres associacions del país que actualment estan duent a terme una tasca molt necessària per a la societat: AMMA (Associació de Malalties Minoritàries d’Andorra), AFMMA (Associació de Familiars per la Salut Mental) i Autea (Associació del Trastorn de l’Espectre de l’Autisme d’Andorra).

La cartellera estarà formada per alumnes i exalumnes de l’Escola Andorrana. També es comptarà amb la participació desinteressada de grups consolidats com la companyia TC Escola de dansa, el Cor de Rock d’Andorra i el Cor de Rock d’Encamp. El preu de l’entrada solidària és de 5 euros per als adults i per als menors de 10 anys l’entrada és de 2 euros.

Etiquetes

Comentaris

Trending