Si és intolerant, compte amb les galetes sense gluten i sense lactosa

Andorra seria un dels països on haurien arribat uns productes fabricats per la catalana Virginias que incorporen una proteïna de llet no declarada que pot causar problemes als al·lèrgics

-
-
Andorra seria un dels països en què haurien arribat alguns dels lots de galetes sense gluten i sense lactosa que incorporen una proteïna de llet no declarada i davant la qual el fabricant, català, hauria decidit retirar el producte del mercat. En molts casos es tracten de galetes orientades a un públic infantil, amb la qual cosa cal extremar la prudència. El fabricant seria Virginias. 

L’alerta sanitària s’ha donat a través de diverses vies. Hi ha una certa dificultat de control perquè els productes han estat distribuïts de forma variable a tot Espanya, d’on surt el primer avís, incloses Melilla i Ceuta. I també, a banda d’Andorra, a Portugal, Romania, Bèlgica i Uruguai. Com a mesura de precaució es recomana a aquells consumidors al·lèrgics o intolerants a la proteïna de la llet que poguessin tenir productes dels afectats a les seves llars que s’abstinguin de consumir-los.

– GALLETAS VIRGINIAS DORAEMON SIN GLUTEN Y SIN LACTOSA, 150g, lote: L-4717. Fecha de consumo preferente 05-2019.

– GALLETAS VIRGINIAS HELLO KITTY SIN GLUTEN Y SIN LACTOSA, Lote 4717.

– GALLETAS VIRGINIAS HELLO KITTY SIN GLUTEN Y SIN LACTOSA, Lote 4017

– GALLETAS SALUTEM, Lote 502.

– GALLETAS VIRGINIAS DORAEMON SIN GLUTEN, Lote 2717 .

– GALLETA SIN GLUTEN Lote 424 (también puede aparecer con el número Lote 4241). Estas galletas se pueden comercializar con las siguientes denominaciones de venta: IGNORAMUS BOLACHA AUROR SIN GLUTEN, GALETA SIN GLUTEN CENTAZZI y GALLETA SIN GLUTEN SINGLU.

– GALLETA SALUTEM BOLACHA MARIA SIN GLUTEN 200 GR, Lote 271.

– GALLETAS MARIA MINI SINGLU MAIZ, 35g, Lote 221.

– MI PRIMERA VIRGINIAS SIN GLUTEN, Lote 2717.

– GALLETA HELLO KITTY SIN GLUTEN, Lote 2717.

– GALLETAS HELLO KITTY SIN GLUTEN, Lote 2817.

– GALLETA MARIA MAIZ SINGLU TUBO SINGLU, Lote 3011.

– GALLETA SALUTEM BOLACHA MARIA SIN GLUTEN 200g, Lote 351.

– GALLETA MARIA MINI SINGLU MAIZ 35GR, Lote 3111.

– GALLETA MARIA MINI SINGLU MAIZ 35GR, Lote 3931.

Durant la jornada d’avui s’hauria procedit a fer les comunicacions oportunes a nivell internacional segons diversos portals especialitzats. Tanmateix, una cosa és clara. Les esmentades galetes no suposen cap mena de problema per a aquells consumidors que no tinguin cap al·lèrgia ni siguin intolerants.

Etiquetes

Comentaris

Trending