Sergi González agafa les regnes del comitè parroquial del PS a Andorra la Vella

El conseller comunal relleva Francesc Rechi amb l’objectiu de reforçar la coordinació amb els càrrecs electes i reforça la “presència” i la “proximitat” així com d’endurir, si toca, l’oposició

Sergi González, envoltat d'altres membres del PS.
Sergi González, envoltat d'altres membres del PS.

Sergi González, conseller de la minoria del Partit Socialdemòcrata al comú d’Andorra la Vella, ha estat elegit nou coordinador del comitè local de la formació a la capital. D’aquesta forma, relleva l’històric Francesc Rechi, que feia anys que estava al capdavant de l’òrgan. El canvi persegueix donar un nou impuls a la tasca parroquial del partit per guanyar, segons les fonts consultades “més presència i més proximitat” però també reforçar la tasca d’oposició a l’actual majoria.

Fa temps que González està vinculat al PS. Ja a les comunals del 2015 va ser membre de la llista encapçalada per Dolors Carmona i Lídia Samarra i, al desembre, va ser el candidat a cònsol menor. Els resultats electorals el van fer entrar al comú, juntament amb Carmona i Samarra. Tots tres seran els consellers de la minoria socialdemòcrata.

Justament, s’entén important que un d’ells sigui a la vegada responsable de coordinar el comitè parroquial, un dels més potents de la formació, per garantir una major proximitat entre els seus membres i els representants a la corporació.

Fonts del PS han apuntat a Altaveu que l’objectiu del canvi de coordinador vol donar un nou impuls al comitè de cara a un mandat que consideren clau. En aquest sentit, s’assegura que el que es busca és “més presència, més proximitat i, quan toqui, una oposició més dura”.

Etiquetes

Comentaris

Trending