Sentit homenatge a la Massana de la policia i els agents de circulació del país a Lluís Reñé

-
-
Era un home molt estimat. A la Massana i més enllà Lluís Reñé era molt apreciat. El senzill però sentit homenatge que han tributat aquesta tarda just davant de les instal·lacions del servei de circulació de la Massana ha commogut la parròquia. Representants de la policia i dels serveis de circulació de tot el país han fet un emocionat minut de silenci en memòria de qui durant gairebé tres dècades ha dirigit el departament.

Reñé, que patia problemes cardiològics, ha mort aquest matí després que els darrers dies s’hagués agreujat molt la seva situació. Les analítiques hauran de confirmar el motiu de tot plegat. Sia com vulgui, la desaparició del cap de circulació de la Massana ha estat d’allò més sentida arreu del país. Així, aquesta tarda vehicles oficials del cos de la policia i de cadascun dels sis serveis de circulació del país a banda dels de la Massana s’han plantat davant les instal·lacions comunals per fer un minut de silenci alhora que els senyals lluminosos estaven encesos. A l'edifici de la Closeta, sota el cobert, hi havia pràcticament tots els integrants de la corporació massanenca, encapçalats per la cònsol major, Olga Molné, que evidentment també s'han afegit al tribut.

Una sonora i sentida ovació ha trencat el silenci entre l’admiració, pels balcons, de nombrosos ciutadans, també colpits per la desaparició d’un home molt estimat a la parròquia. De fet, vivia no pas massa lluny de casa comuna. Fins on, a peu, s’ha acostat un bon grapat dels agents presents en l’acte com a senyal de comiat al caporal difunt.

Comentaris (2)

Trending