Sentit comiat a l'institut Joan Brudieu a la noia morta en tràgic xoc de divendres

Comentaris

Sentit comiat a l\'institut Joan Brudieu a la noia morta en tràgic xoc de divendres
Sentit comiat a l\'institut Joan Brudieu a la noia morta en tràgic xoc de divendres

L’institut Joan Brudieu de la Seu d’Urgell ha fet aquest matí un sentit homenatge de comiat a Sara Guillermo Huerta, la noia de 17 anys que va morir divendres de la setmana passada en un tràgic accident a la N-145. El pati del centre s’ha omplert d’estudiants per dir l’últim adéu simbòlic a la noia que viatjava a la part del darrera del cotxe que conduïa una altra estudiant de l’institut urgellenc. De fet, eren tres amigues que justament es dirigien cap a una de les classes dels estudis de batxillerat artístic que cursaven.

La missa funeral en record de Guillermo es va celebrar a l’església de Sant Esteve d’Andorra la Vella diumenge passat enmig d’una notable gernació. Mentrestant, les tres ferides en el xoc frontal-lateral han anat evolucionant positivament. La noia que s’asseia al costat de la conductora del turisme implicat en la col·lisió i també estudiant del Brudieu, M. C. M., ja ha deixat l’hospitalització. La ferida més greu va ser la conductora del cotxe amb plaques andorranes, E. M. M., que continua ingressada a la Vall d’Hebron de Barcelona on evoluciona molt satisfactòriament igual com la conductora de l’altre vehicle implicat, un tot-terreny. En aquest cas, P. I., veïna de la Seu i funcionària del ministeri d’Educació andorrà, està ingressada a Lleida.

Segons fonts de la investigació, el sinistre ocorregut poc després de 2/4 de 9 del matí de divendres a l’altura del quilòmetre 6,6 de la carretera N-145 que uneix Andorra i la Seu, s’hauria produït quan la conductora del turisme implicat, on viatjaven les tres noies residents al país, hauria perdut el control del vehicle en trepitjar, aquest, una placa de gel. Producte de la pèrdua de control, l’automòbil hauria envaït el carril contrari i s’hauria estavellat contra el tot-terreny que circulava en direcció al Principat. Cap dels dos vehicles estava avançant en el moment del fet. En aquell tram, de doble línia contínua i un lleuger revolt, l’avançament hi és prohibit.

Fotografies: Facebook / Batalla

Comentaris

Trending