S’encasta contra dos vehicles aparcats multiplicant per quatre la taxa màxima d’alcoholèmia

L’accident ha passat aquesta matinada entre la rotonda d’Anyós i el trencall de Sispony, a la Massana, i el conductor d’un Jeep Wrangler ha quedat detingut

L'accident ha passat entre la rotonda d'Anyós i el trencall de Sispony a les 4 de la matinada.
L'accident ha passat entre la rotonda d'Anyós i el trencall de Sispony a les 4 de la matinada.
La taxa d’alcoholèmia era pràcticament quatre vegades superior al màxim permès. Amb aquest nivell de l’alcohol a la sang, un home de 33 anys s’ha acabat encastant contra dos turismes estacionats a la carretera general CG-3. L’accident ha passat aquesta matinada de diumenge i una vegada tractat de les ferides, lleus, patides i ‘rebaixat’ l’estat d’embriaguesa el conductor causant del sinistre ha quedat detingut.

L’accident ha succeït poc després de les 4 del matí a la Massana, entre la rotonda d’Anyós i l’encreuament que porta cap a Sispony, just al quilòmetre 3,5 de la carretera CG-3. El conductor d’un Jeep Wrangler s’ha ‘menjat’ un Peugeot 307 i un Renault Laguna que estaven degudament estacionats al marge de la carretera. Tots els vehicles implicats estan matriculats al Principat.

Quan s’ha fet el control d’alcoholèmia al conductor causant de tot plegat, aquest ha donat un índex de 3,1 grams d’alcohol per litre de sang. Tenint en compte que el màxim permès per no ser detingut és de 0,8, això vol dir que l’home gairebé quadriplicava la taxa. Una vegada ha estat donat d’alta mèdica, el jove, de 33 anys, ha estat formalment detingut i passarà a disposició judicial les properes hores.

Comentaris

Trending