Segellada a Escaldes una travessa de futbol amb 14 encerts i més de 670.000 euros de premi

L’únic encertant de primera categoria d’aquesta setmana seria un client habitual de les ‘quinieles’ de 'Cal Tavi', que s’ha quedat a un sol encert de 2,7 milions d’euros més

-
-
Un client habitual de ‘Cal Tavi’, l’administració de loteria que queda a tocar del comú d’Escaldes, ha estat l’encertant de 14 dels 15 resultats que conformaven la travessa de la lliga de futbol espanyola d’aquest cap de setmana. Això li comporta un premi de 672.544,68 euros, dels quals haurà de restar els impostos corresponents. Si l’apostant hagués encertat el resultat exacte del Barça-Llevant hauria aconseguit embutxacar-se, a més a més, els 2,7 milions d’euros destinats al Ple al 15.

Malgrat que oficialment la màquina que segella les travesses, i altres productes de la Loteria nacional espanyola, està domiciliada a Montferrer, fonts de l’establiment escaldenc han confirmat que va ser en el seu local, al Passeig Valira, on es va dipositar la butlleta que ha estat premiada. La de la clienta habitual de ‘Cal Tavi’ ha estat l’única travessa amb 14 encerts en la jornada 33. La travessa d’aquest cap de setmana contenia set 1, quatre empats (X) i tres 2. Com s’ha dit, el partit designat com del Ple al 15, en aquesta ocasió el Barça-Llevant, no només cal dir si hi haurà victòria local o forana o empat. Cal encertar el resultat. Els blaugrana van vèncer per 2 gols a 1.

Tot sigui dit, el guanyador no es pot queixar perquè va emprar el sistema de travessa reduïda, pel qual es pot fer dobles o triples però només compten tots els encerts en cas d'una sèrie limitada de combinació dels resultats dels partits pels quals ha fet una aposta múltiple. En el seu cas, aquesta condició es va complir i, per tant, va comptar com encert total, fet que li va permetre assolir els 14 resultats endevinats.


Els resultats de la travessa d'aquest cap de setmana passat.

Des de l’establiment escaldenc, les fonts consultades han assegurat que és el premi més fort que donen pel que fa a les travesses en les sis dècades que fa que despatxen els jocs de la loteria espanyola. Els més de 670.000 euros, però, no són la quantitat de diners més elevada qua atorguen, atès que en alguna altra ocasió havien donat premis més quantiosos ja fos de la Primitiva o de l’Euromillones.

 

Etiquetes

Comentaris (1)

Trending