SDP d'Escaldes reclama que el projecte de Vivand s'estengui a altres zones de la parròquia

Comentaris

SDP d\'Escaldes reclama que el projecte de Vivand s\'estengui a altres zones de la parròquia
SDP d\'Escaldes reclama que el projecte de Vivand s\'estengui a altres zones de la parròquia

Socialdemocràcia i Progrés (SDP-Sentit Comú) a Escaldes és partidar d'estendre el projecte de Vivand a altres zones a adjacents de la parròquia i, especialment, que el comú coordini més i millor les accions a dur a terme. Així ho han manifestat diversos membres de la candidatura durant una visita que han fet aquest dimecres a la plaça dels Coprínceps i la part alta de Vivand.

Els candidats de Sentit Comú han manifestat que no comparteixen la forma de fer de l ́equip comunal sortint, basada en realitzacions puntuals, sense coordinació entre elles, i sense el suport o l ́acceptació mínima requerida del conjunt dels ciutadans. SDP-Sentit Comú defensa que cal una acció global conjunta per la millora i l’extensió de la zona Vivand, que contempli alhora la Plaça Coprínceps, els carrers adjacents i la part alta de l'avinguda Carlemany. Així mateix SDP-Sentit Comú ha reiterat el seu ferm compromís en consultar a tots els ciutadans i ciutadanes d ́Escaldes­Engordany i no únicament a uns quants comerciants de la zona de Vivand, abans d ́emprendre qualsevol acció de remodelació i embelliment. 

Comentaris

Trending

Com la majoria de webs, utilitzem cookies (galetes), tant pròpies com de tercers, per a recopilar informació estadística de la vostra navegació i soferir-vos un servei personalitzat. Si continueu navegant, considerem que n'accepteu l'ús.