SDP demana al ministre d'Educació que aporti "evidències" que no cobra dels formatges

Comentaris

SDP demana al ministre d\'Educació que aporti \"evidències\" que no cobra dels formatges
SDP demana al ministre d\'Educació que aporti \"evidències\" que no cobra dels formatges

Socialdemocràcia i Progrés (SDP) reclama al ministre d’Educació i Ensenyament Superior, Eric Jover, que provi amb “fets” que realment no ha incomplert la Llei de Govern. El líder parlamentari de la formació, Víctor Naudi, i el secretari d’organització del partit, Joan-Marc Miralles, han lamentat que DA faci bandera de la transparència just en una legislatura en què, fins ara, menys n’hi ha hagut. 

“El que nosaltres demanaríem que s’aportin les evidències que no hi ha hagut remuneració. Per confirmar el que diu el ministre que no s’ha incomplert (la Llei de Govern) no és suficient que hi hagi unes paraules; calen fets”, ha explicat Naudi que juntament amb Miralles no han descartat la possibilitat de presentar una pregunta urgent per a la sessió de control de dijous.

Tots dos representants d’SDP han explicat que és una mica aviat per demanar la dimissió del titular d’Educació, però que aquest ha de provar allò que realment diu, ja que el ja exministre d’Administració Pública Jordi Alcobé també hauria minimitzat d’entrada la seva situació i al final del camí va acabar dimitint. Naudi ha deixat clar que les raons “sentimentals” no són suficients per justificar la compaginació de dos càrrecs.

Jover va assegurar dilluns que no havia contradit la Llei de Govern perquè no cobra ni cap remuneració ni, tan sols, dividends procedents de la societat Representacions Jover SLU, de la qual, des del setembre del 2014, té la totalitat de les accions i, alhora, n’és l’administrador únic. La societat, que té també inscrit al registre un comerç amb el mateix nom, la va heretar l’ara ministre del seu pare. 

Representacions Jover és una empresa que es dedica a la importació i distribució de productes alimentaris. I, especialment, és coneguda per la comercialització -a l’engròs i al detall, s’encarrega d’especificar l’objecte social que inclou la fitxa del registre de societats- de conegudes marques de formatgets de gran consum.

Comentaris

Trending