S'apaga al Comunal el somni del Santa Coloma a la Champions League (1-2)

S\'apaga al Comunal el somni del Santa Coloma a la Champions League (1-2)
 El somni de l'FC Santa Coloma de superar la primera eliminatòria prèvia de la UEFA Champions League ha esdevingut un malson. Ben al contrari del que ha viscut el Lincoln de Gibraltar. No sols és la primera vegada que un equip del penó passa l'esmentada ronda: és el primer cop que un club gibraltareny venç un partit en una competició masculina sènior de futbol organitzada per la UEFA. El conjunt entrenat per Richard Imbernón havia aconseguit empatar a zero en el partit d'anada, a Gibraltar, i semblava que aquest dimarts, al Comunal, podria imposar-se. I més encara quan Ildefons Lima, poc abans del descans, ha aconseguit el primer i únic gol dels colomencs. Si la primera meitat ha acabat d'allò més bé, el segon temps s'ha torçat massa aviat. Tres minuts després de la represa, Anthony Bardon ha fet l'empat pel Lincoln. Més tard, Lee Casciaro (minut 64) ha transformat el que seria el decisiu 1-2. La decepció dels andorrans ha estat notable. ALINIACIONS FC SANTA COLOMA: Casals, Wagner (Mercadé min. 68), Andreu Ramos, Rebés (amonestat), Ildefons Lima (amonestat), Pujol, Juvenal, C. Martínez (J. Martínez min 75), Parra (amonestat), Juanfer (Juan Toscano min. 52) i Robert Ramos. LINCOLN FC: Navas, Chietino, J. Chipoline (amonestat), R. Casciaro, L. Casciaro (Chrayeh min. 92), K. Casciaro (Garcia min. 78), R. Chipoline, Bardon, Pegalejar (Calderon min. 46 ), Sambruno i Walker. ÀRBITRE: Roomer Tarajev (Est) GOLS: 1-0 Lima min. 44 / 1-1 Bardon min. 48 / 1-2 L. Casciaro min. 64 FOTOS: TONY LARA / UEFA.COM