Sant Julià requalifica un terreny en l'últim pas per obrir la desviació de la carretera de Nagol

La construcció del vial permetrà que en el primer tram, el més estret, només hi hagi un sentit de circulació

Les obres a la carretera de Nagol.
Les obres a la carretera de Nagol.
El comú de Sant Julià de Lòria ha aprovat l’alteració jurídica d’un bé immoble patrimonial en un bé públic en un tràmit necessari per obrir la desviació de la carretera de Nagol en el tram més pròxim al centre de la població, a l'església de Sant Bartomeu. L'augment del trànsit i la calçada estreta van fer que el comú decidís fer una desviació per un terreny de cessió obligatòria al Camp Gran de Casa Molines.

L’objectiu és la projecció a destinar l’esmentada finca, com a vial comunal i la seva zona de protecció ( per a garantir l’accés i el pas de vianants, d’acord amb les normes urbanístiques del Pla d’Ordenació i Urbanisme de Sant Julià de Lòria. Amb el canvi juridic, el pas de vianants pot ser un vial de circulació de vehicles.

D'aquesta manera, els que circulin en sentit Sant Julià de Lòria es desviaran abans d'arribar a l'església i passaran per l'actual aparcament comunal per sortir a l'avinguda Verge de Canòlich. En el primer tram, la carretera CS-120 serà només en sentit Nagol.

L'alteració de la qualificació jurídica se sotmet a informació pública a les dependències comunals. Les obres, aprovades pel comú el mes de novembre de l'any passat, es van iniciar el passat mes de febrer.

 

 

 

 

 

Etiquetes

Comentaris

Trending