Sant Julià posa en marxa una xarxa de suport

L'objectiu és realitzar tasques relacionades amb el subministrament de productes de primera necessitat a població en situació de risc

-
-
Sant Julià de Lòria s'ha afegit a la xarxa de suport que s'ha creat en altres parròquies per realitzar tasques  relacionades amb el subministrament de productes de primera necessitat a població en situació de risc durant la pandèmia de coronavirus, com poden ser gent gran, amb dificultats o patologies que els posin en perill.

Els voluntaris lauredians han seguit una formació a la Creu Roja i després han fet un grup de WhatsApp per organitzar-se. "Som sis, la majoria estudiants a Barcelona que hem tornar a casa a causa d'aquesta crisi", explica un dels promotors, Daniel Sánchez.

Per donar-se a conèixer han posat cartells a la parròquia. Volen ajudar a aquelles persones que necessitin que se'ls faci un encàrrec com anar a buscar medicaments a la farmàcia o comprar menjar. Consideren que pels joves no posa cap problema però que per a una persona gran pot ser difícil i complicat fer alguna d'aquestes gestions. A més s'han posat a disposició de la Creu Roja.

A banda de les xarxes de les parròquies, formades principalment per joves de les comissions de festes, hi ha una xarxa voluntaris Covid-19 que està impulsada per l'Oriol Soriano resident a Andorrà des de fa un parell d’anys. Aquest dimecres al mati ja han aportat 54 voluntaris al ministeri d'Afers Socials

hores d'ara ja s'ha fet trasllat dels contactes de 54 voluntaris al Ministeri d'afers socials d'Andorra. 96% Dones 4% Homes 43% Sanitaris 57% Altres àmbits 10 dels quals s'han derivat a Creu Roja Andorrana per fer formació.

 

 

 

 

 

Comentaris (3)

Trending