Trana posa en marxa un projecte d’atenció psicològica als afectats de trastorns neuromotrius

L’entitat també ofereix diversos tallers, entre els quals, a partir de la setmana que ve, un de ioga destinat a persones amb una afectació lleu de la malaltia

Comentaris

El logo de l'associació.
El logo de l'associació.

L’associació Trana, que lluita pels drets i la millora de la qualitat de vida de les persones que pateixen un trastorn neuromotriu, engega aquesta setmana un nou projecte. Es tracta del l’atenció psicològica als afectats de malalties com ara l’esclerosis múltiple. Aquest projecte, ja fet realitat i llargament demanat per tots els socis i afectats, ofereix atenció psicològica primerenca a les persones que acaben de ser diagnosticades de la malaltia.

Aquest acompanyament psicològic, segons l’entitat, és de vital importància pel malalt i el seu entorn per tal d’encarar la nova realitat que esdevé al ser diagnosticat. És una activitat gratuïta que està oberta als socis. A part de les ja començades, amb totes les mesures de seguretat amb motiu de la pandèmia, activitats presencials de tallers neurocognitius, patrocinades per la Fundació Crèdit Andorrà i pels tallers de ioga adaptat a estadis de la malaltia més avançades, a partir del proper 21 d’abril de 2021 s’inicia un segon taller.

En aquest cas es tracta d’un taller de ioga adaptat a persones en què l’afectació de la malaltia no és tan severa i en horaris que les persones que tinguin un activitat laboral hi puguin assistir. Els tallers es desenvoluparan als locals de la Federació Andorrana d’Associacions de persones amb Discapacitat (FAAD), “idonis per la realització d’aquestes activitats”. Les sessions estan obertes a totes les persones que puguin estar interessades en aquest tipus d’activitat i són gratuïtes pels socis.

Etiquetes

Comentaris

Trending