Els tècnics en cures auxiliars d’infermeria faran més visible la seva feina a la fira d’Andorra

L’associació recentment constituïda després d’anys de lluita seran present al certamen per divulgar la tasca que fan i pal·lesar els seus neguits i reivindicacions

La promoció que estan fent els TCAI per xarxes.
La promoció que estan fent els TCAI per xarxes.

Els tècnics en cures auxiliars d’infermeria (TCAI) seran presents per primer cop aquest any a la fira d’Andorra la Vella. Serà una forma més de divulgar la seva feina i conscienciar la ciutadania de l’important paper que juguen en l’engranatge sociosanitari. També serà una manera més de promocionar l’associació que recentment va ser formalitzada després d’anys de lluita per organitzar-se com a col·lectiu i fer sentir la seva veu.

La fira se celebrarà els dies 21, 22 i 23 d’octubre. En principi i si no hi ha canvis, com cada any el certamen tindrà lloc en les immediacions del Parc Central. Els TCAI miraran de sumar suports a la seva associació si algun professional de la matèria s’hi vol adherir i, alhora, oferiran informació i detalls sobre aquesta professió, que especialment durant la pandèmia va tenir una importància cabdal.

Van ser vitals però no van tenir el reconeixement que caldria. De fet, és una constant d’anys. Justament, la constitució de l’associació professional persegueix justament reivindicar la tasca que fa aquest col·lectiu i intentar aconseguir des de més reconeixement professional a d’altres tipus de millores socials i laborals. En l’estand que tindran a la fira hi haurà un joc interactiu.   

Etiquetes

Comentaris

Trending