Setanta-tres reunions en relació a l’elaboració del Pla Integral de Salut Mental i Addiccions

El ministre de Salut respon la consellera Carine Montaner amb un cronograma de les trobades mantingudes per diferents responsables ministerials amb altres interlocutors

Joan Martínez Benazet durant una compareixença pública.
Joan Martínez Benazet durant una compareixença pública. C. ESTEVE / SFGA

Els responsables del ministeri de Salut han mantingut entre el març del 2020 i fa cinc dies un total de 73 reunions amb diferents interlocutors en relació amb l’elaboració del Pla Integral de Salut Mental i Addiccions. El ministre de Salut, Joan Martínez Benazet, ha respost la consellera general de Terceravia Carine Montaner amb un cronograma de totes les trobades mantingudes durant aquest temps.

Montaner s’havia interessat per si el Servei Andorrà d’Atenció Sanitària (SAAS) té previst elaborar un Pla de Salut Mental reforçat amb els professionals de la salut mental. En cas de resposta positiva, la parlamentària sol·licitava si se la podia informar del cronograma previst de les reunions de treball per l’elaboració d’aquest. I això és el que s’ha fet, lliurar-li el cronograma on queden clares les reunions que s’han dut a terme, els intervinents i el format de les mateixes, és a dir, presencials majoritàriament, i també telemàtiques algunes d’elles.

S’han fet reunions de naturalesa molt diversa. Des de trobades amb diferents organismes o departaments del propi SAAS fins a diferents grups de treball o col·lectius com Fills d’Andorra, l’Associació de familiars d’afectats per les malalties mentals, Autea o altres organismes com el Col·legi de Metges, el Col·legi de Psicòlegs o la Creu Roja, només per citar alguns de les moltes entitats o departaments institucionals que han participat de les trobades.

Comentaris

Trending