Sant Julià repartirà a partir d'aquest divendres els tests d'antígens

Les proves es donaran entre les 15 i les 19 hores a la plaça de la Germandat i les persones interessades podran recollir-les per nuclis de convivència i per a altres persones, sempre que es presenti el carnet de la CASS de tots els membres

Un test d'antígens.
Un test d'antígens. Altaveu

El comú de Sant Julià de Lòria començarà a repartir aquest divendres als residents majors de 6 anys els tests d'antígens d'autocribratge. Les proves es donaran entre les 15 i les 19 hores a la plaça de la Germandat i les persones interessades podran recollir-les per nuclis de convivència i per a altres persones, sempre que es presenti el carnet de la CASS de tots els membres, un requisit imprescindible. 

L'operatiu també estarà disponible del dissabte 19 al dimecres 23 de desembre, de les 9 a les 19 hores, i de dijous 24 de les 9 a les 15 hores. L'objectiu és que els residents es puguin fer a casa un test d'antígens abans de les celebracions nadalenques per saber si tenen la Covid-19 i evitar així un augment dels contagis.

El cònsol major lauredià, Josep Majoral ha demanat que sigui una sola persona l'encarregada de recollir-les per evitar aglomeracions.

Etiquetes

Comentaris

Trending