Salut preveu vacunar uns 1.100 docents entre divendres i dimarts

El ministeri ha comunicat aquest dimarts la planificació en relació amb mestres i professors, alguns dels quals no veuen gens clar que se’ls administri AstraZeneca

Vacunació d'una persona.
Vacunació d'una persona. ARXIU

El ministeri de Salut preveu vacunar el gros del cos de docents entre divendres i dimarts. Segons fonts coneixedores de la planificació de vacunació entre el cos de mestres i professors, entre aquests cinc dies -en principi dissabte i diumenge també es vaccinarà- haurien de ser injectats en la primera dosi uns 1.100 professionals de l’educació. La comunicació del calendari de vacunació s’ha anat trametent aquest dimarts. Cal tenir en compte que aquesta setmana encara és de vacances escolars.

L’arribada de les dosis d’AstraZeneca ha possibilitat als responsables de la campanya de vacunació de desplegar les diferents fases fixades en el decret establert a l’efecte. Els mestres són personal essencial i, per tant, es vacunen abans que la població en general. El fet de saber que seran vacunats amb vaccí desenvolupat a Oxford hauria desagradat a diversos dels docents als quals se’ls ha comunicat aquest dimarts el calendari.

Comentaris (2)

Trending