Salut comunica 60 nous casos de Covid

Hi ha 29 ingressats a l'hospital, nou d'ells a la Unitat de Cures Intensives i tres amb ventilació mecànica

Comentaris

Accés a les instal·lacions hospitalàries.
Accés a les instal·lacions hospitalàries. ARXIU

El Govern ha informat aquest dissabte que la xifra total de casos des de l’inici de la pandèmia de coronavirus SARS-CoV-2 al Principat és de 6.670 persones – 5.812 corresponen a la segona onada–. En les darreres 24 hores hi ha hagut 60 nous contagis. El total de defuncions fins a la data és manté en 76.

Hi ha 800 casos actius (24 menys que divendres); 20 persones resten ingressades a planta de l’Hospital Nostra Senyora Meritxell i nou a l’UCI (tres dels quals requereixen ventilació mecànica).  A la planta Covid-19 habilitada al Cedre de Santa Coloma no hi ha cap resident ingressat. Es registren un total de 5.794 altes (84 més que divendres).

Finalment, pel que fa a la població escolar, 54 aules estan sota vigilància activa –20 total i 34 parcial– i 58 d'elles en vigilància passiva, la qual cosa representa un augment de cinc en relació a les dades que va difondre aquest divendres el ministre de Salut, Joan Martínez Benazet. L'augment més considerable té lloc amb les aules totalment confinades que han passat en un dia de quatre a 20.

D'altra banda, cal recordar que en els darrers dies s'ha produït un brot en un centre comercial amb una trentena de persones afectades. Els casos es van començar a detectar el dilluns passat.

Etiquetes

Comentaris (2)

Trending