Salut notifica 42 nous contagis de coronavirus

Hi ha una alta a l'hospital que compta ara amb 28 pacients ingressats, nou d'ells a la Unitat de Cures Intensives

Comentaris

Una imatge de l'hospital.
Una imatge de l'hospital. ALTAVEU

El contagi de 42 persones per Covid-19 durant les darreres24  hores ha provocat un nou augment en el nombre de casos actius, que se situen en 842. D'aquesta manera, el nombre de casos totals s'eleva a 6.712, dels quals 5.854 corresponen a la segona onada de la pandèmia.

Segons ha informat aquest diumenge el Govern  en un comunicat, el nombre de casos totals s'eleva a 6.712, dels quals 5.854 corresponen a la segona onada. Les altes ja ascendeixen fins a les 5.794 -4.989 de la segona onada- i el nombre de defuncions es manté en 76. A  l’Hospital Nostra Senyora Meritxell hi ha 19 pacients ingressats a planta, i nou a l’UCI (tres dels quals requereixen ventilació mecànica). A la planta Covid-19 habilitada al Cedre no hi ha cap resident ingressat.En relació a la població escolar, 51 aules estan sota vigilància activa –18 total i 33 parcial– i 61 en vigilància passiva.

Per altra banda, el departament de Salut de la Generalitat de Catalunya ha comunicat que els propers dies durà a terme un cribratge poblacional a la Seu d’Urgell per detectar nous casos de contagi per coronavirus. Tècnics de la conselleria instal·laran una àrea sanitària per dur a terme les proves diagnòstiques, obertes a tots els veïns i veïnes de la ciutat qui hi vulgui participar.

Etiquetes

Comentaris (2)

Trending