El SAAS inverteix més de 300.000 euros per reformar unes oficines fora de l'hospital

S'hi traslladaren els serveis administratius i l'adjudicació dels treballs s'ha efectuat pel procediment d'emergència

Entrada a l'Hospital Nostra Senyora de Meritxell.
Entrada a l'Hospital Nostra Senyora de Meritxell. Altaveu

El Servei Andorrà d'Atenció Sanitària (SAAS)  ha adjudicat per 327.907 euros els treballs dels despatxos diàfans que ocuparà el departament d'administració en un edifici d'oficines a l'avinguda Fiter i Rossell d'Escaldes-Engordany. Les obres s'han adjudicat pel procediment d'emergència, segons publica aquest dimecres el Butlletí Oficial del Principat d'Andorra (BOPA).

Les noves dependències que estaran just davant del centre sanitari acolliran una setantena de treballadors. Una part dels despatxos que quedin lliures serviran per ampliar el servei d'Urgències, amb cinc boxes més, per donar resposta a les necessitats derivades de la pandèmia de la Covid-19. El projecte permetrà disposar de circuits assistencials i sales d’espera específiques per nivell de gravetat segons el model de triatge canadenc, entre pacients adults i pediàtrics, així com en cas de més pressió assistencial per pacients de coronavirus.

Els 327.097 euros es distribueixen en tres partides, una de 220.508 euros a instal·lacions, 78.530 euros a l'empresa que s'encarregarà de l'obra i 28.868 a les comunicacions entre els edificis. La contractació és directa i el termini d'execució immediat.

Els despatxos disposen d'un espai de 800 metres quadrats i seran ocupats pels departaments de contractació pública, gestió de persones, sistemes d'informació, finances i assessoria jurídica. El trasllat d'aquests serveis també implicarà l'ampliació de la recepció de l'hospital.

Etiquetes

Comentaris (1)

Trending