El SAAS assegura que va fent el seguiment del transport sanitari en tan què mediador

Abans d’adoptar cap decisió, l’operador sanitari públic vol conèixer de primera mà la situació que es viu dos mesos després de l’entrada en servei de l’actual concessionari

Una de les noves ambulàncies del transport sanitari.
Una de les noves ambulàncies del transport sanitari. Toni Solanelles

El Servei Andorrà d’Atenció Sanitària (SAAS) mira amb discreció i cautela tot allò que envolta el transport sanitari: la situació que viuen els treballadors i el comportament que pugui estar tenint l’actual concessionari, dos mesos després de l’entrada en acció. Per ara, l’operador de la sanitat pública no es posiciona sobre les denúncies que han anat fent els tècnics, el personal. El SAAS fa el seguiment de la qüestió en tan què mediador entre les parts.

Així ho han assegurat fonts oficials del SAAS, que han explicat que des de l’1 de setembre s’estan participant en totes les trobades i reunions de seguiment que s’hagin anat programant. I han explicat que “properament” n’hi haurà una altra. En efecte, els treballadors, que van enviar un memorial de greuges al nou cap del servei d’Urgències, Jordi Samsó, li van demanar una trobada que és la que ha de servir al responsable del SAAS per posar el termòmetre a la situació. A partir d’aquí caldrà veure si hi ha moviments.

Les noves ambulàncies.

Relacionat

La concessionària del transport sanitari cita els treballadors per solucionar ‘errors’ de la nòmina

També per part de la concessionària, una Andorrana de Transport Sanitari l’entorn de la qual assegura que està fent les coses tan bé com pot però que no sempre ho aconsegueix donat els precedents amb què s’ha trobat. En tot cas, la distància entre empresa adjudicatària i personal continua sent molt gran. I la concessionària ha notat també algunes baixes de tècnics que han acabat farts de tot plegat.

Etiquetes

Comentaris (4)

Trending