El PS demana pel temps d’espera per a intervencions quirúrgiques a l’hospital

La consellera general Susanna Vela ha entrat una bateria de preguntes arran del col·lapse que aparentment pateixen els quiròfans i que obliga als pacients a ser operats més tard del previst

La zona d'espera per a entrar a quiròfan
La zona d'espera per a entrar a quiròfan

La consellera general i presidenta suplent del grup parlamentari socialdemòcrata, Susanna Vela, ha entrat avui a Sindicatura una bateria de preguntes escrites dirigides al Govern sobre les intervencions quirúrgiques des del 2020 fins avui realitzades a l’Hospital Nostra Senyora de Meritxell. L’objectiu de les qüestions és tenir tota la informació relativa al col·lapse que aparentment pateix el servei i que obliga als pacients a ser operats més tard del previst.

En aquest sentit, Vela ha preguntat sobre el temps d’espera que hi ha per poder operar (per tipologia) i per la planificació (mensual, trimestral, semestral...) per a l’ús dels quiròfans de l’hospital. Així mateix, la consellera general demana pel nombre d’intervencions quirúrgiques per pacient i tipus autoritzades i realitzades al 2020, 2021, 2022 i 2023 per pacients i per tipus d’intervencions; el nombre de proves diagnòstiques i el nombre de visites a l’especialista fetes durant els anys esmentats.

Comentaris (2)

Trending