El passaport Covid serà necessari per fer qualsevol activitat a França

A partir del pròxim dia 21 s'aplicarà als actes de lleure i culturals i des de l'agost caldrà portar-lo per anar als restaurants, centres comercials o per viatjar amb tren i amb avió

Comentaris

El president francès, Emmanuel Macron.
El president francès, Emmanuel Macron. Altaveu

El president francès Emmanuel Macron ha anunciat aquest dilluns en un discurs televisat que el passaport Covid serà obligatori a partir del pròxim dia 21 per assistir a actes culturals i de lleure. A partir del mes d'agost caldrà portar-lo per anar als bars, restaurants, centres comercials o per viatjar amb tren o amb avió.

Macron ha afirmat que només els vacunats o les persones que hagin sortit negatives en un test podran accedir als llocs abans esmentats "ja siguin clients o treballadors". El president francès ha instat la població a vacunar-se i ha anunciat que els testos PCR deixaran de ser gratuïts tret que s'hagin de fer per prescripció mèdica. Aquesta mesura s'aplicarà a partir de la tardor.

Durant la seva intervenció també ha anunciat que la vacunació serà obligatòria per a totes aquelles persones que estiguin en contacte amb malalts o gent amb problemes de salut. "A partir del 15 de setembre es faran controls i s'imposaran sancions si no es compleix amb la normativa", ha afirmat.

Etiquetes

Comentaris (5)

Trending