Un pacient menys a l'UCI i 41 nous casos de coronavirus

En total hi ha 517 malalts mentre que s'han donat 44 altes més que situen les recuperacions en 6.963

Un passadís del centre hospitalari.
Un passadís del centre hospitalari. ARXIU

El Govern informa que hi ha hagut 41 nous contagis de coronavirus en les darreres 24 hores. Aquesta xifra fa augmentar el número de casos totals des de l'inici de la pandèmia a 7.560, dels quals 6.702 s'han produït durant la segona onada. Hi ha 517 malalts, tres menys que divendes, mentre que s'han donat 44 altes més que situen les recuperacions en 6.963​. Les defuncions són 80.

Un dels dos pacients que estaven ingressats a la Unitat de Cures Intensives (UCI) de l'hospital ha pujat a planta i actualment només hi ha una persona que es troba sota ventilació mecànica, segons les dades facilitades pel Servei Andorra d'Atenció Sanitària (SAAS). L'hospital es manté amb 19 pacients ingressats. Pel que fa a la població escolar, 25 aules estan sota vigilància activa –9 total i 16 parcial– i 49 en vigilància passiva.

Per altra banda, cal recordar que els comuns ja han posat en marxa la logística per distribuir els tests d’antígens gratuïts d’autoconsum als residents majors de sis anys per fer-se cribratges durant les festes de Nadal. A més de donar la prova, també ofereixen les instruccions d’ús. 

 

 

Etiquetes

Comentaris (1)

Trending