Noves restriccions per accedir a l’hospital a visitar pacients: passaport Covid i una sola persona

Cada malalt podrà rebre només una visita al dia, i sempre per part del mateix familiar o amic que tingui el certificat sanitari

Una imatge de l'hospital.
Una imatge de l'hospital. Toni Solanelles

El Servei Andorrà d’Atenció Sanitària (SAAS) ha establert noves restriccions per poder visitar els pacients hospitalitzats. Només podran rebre una visita al dia, sempre per part de la mateixa persona i, a més a més, aquesta haurà de disposar del passaport sanitari, ja sia per haver estat vacunat degudament, ja sia per les altres modalitats que certifiquen la immunització o no contagi.

Les visites es podran realitzar o bé entre les 12 del migdia i fins a les 3 de la tarda, o bé entre les 6 de la tarda i les 9 del vespre. O una o l’altra. El SAAS imposa el passaport Covid com a control d’accés -també s’acceptarà certificat amb resultat negatiu de 12 hores en cas d’antígens i de 72 hores per les PCR o TMA- i el fet que només una persona, sempre la mateixa, pot realitzar visites al pacient. Cal que vagi a més a més sempre amb mascareta i que faci, s’ha dit, una sola visita diària.

L’escalada descontrolada de la pandèmia i els casos detectats dins mateix de l’hospital, més el decret de noves mesures imposat des del Govern, han portat el SAAS a aplicar les noves restriccions. I el control d’accés serà molt més estricte, a més a més, del que s’estava fent fins ara.

Comentaris (3)

Trending