El nou transport sanitari li costarà al SAAS mil euros diari en temporada alta

La UTE formada per les empreses SAS i SSG cobrarà seixanta euros per cada servei vital bàsic que no estigui inclòs en el forfet fix

El servei de transport sanitari, a partir de la nova concessió, li costarà al Servei Andorrà d’Atenció Sanitària (SAAS) mil euros diaris en temporada alta i 850 euros en temporada baixa. Aquest és l’import que queda establert en el forfet diari fix de disponibilitat de servei públic que recull l’edicte d’adjudicació definitiva del concurs sobre el transport sanitari assistit però no medicalitzat. La concessió s’ha atorgat a la UTE formada per les empreses SAS i SSG.

L’esmentat conglomerat empresarial té 119 dies a partir d’ara per implementar el servei. I a partir de llavors, la concessió està atorgada per quatre anys, prorrogable anualment, previ acord del consell directiu, per períodes anyals fins a un màxim de dos anys. L’edicte, que s’ha publicat aquest dimecres al BOPA, estableix tota una graella de preus. L’oferta econòmica de SAS-SSG era, en el segon procés de selecció, la més barata de les tres existents. De fet, en la puntuació final del concurs, l’UTE integrada per Carlemany, Valira i Egara va quedar en segon lloc i l’actual concessionari, Ambulàncies del Pirineu (ADP) ha quedat situat en darrera posició.

Segons la graella de preus, el nou concessionari del servei cobrarà seixanta euros pel transport intern de suport vital bàsic. Els trasllats ordinaris a Barcelona o Tolosa estan valorats en 440 euros. I el de Lleida a 403. Si el servei a aquests indrets incorpora un infermer, el cost puja a 530 en el cas de Lleida i 560 en els altres dos indrets. Per altres viatges, es cobrarà 1,50 euros el quilòmetre en el cas que no viatgi infermer i 1,80 euros si hi ha un expert d’infermeria integrat en el servei.

Etiquetes

Comentaris (5)

Trending