El nombre de casos actius de coronavirus baixa per sota dels set-cents

En les darreres 24 hores s’han diagnosticat 43 casos nous però, alhora, s’han donat per recuperats 74 malalts

Representació gràfica d'un coronavirus.
Representació gràfica d'un coronavirus.

Després de moltes setmanes, el nombre casos actius han baixat de set-cents. És el resultat d’haver-se diagnosticat 43 casos nous de la malaltia les darreres 24 hores però, alhora, també hi ha hagut 74 noves recuperacions, segons les dades que ha fet públiques aquesta tarda el ministeri de Salut. En concret, oficialment hi ha hores d’ara 682 persones contagiades.

La pressió hospitalària es manté idèntica que la que hi havia ahir tot i que a la planta Covid s’hi han traslladat els dos positius detectats a l’ala de la tercera planta que s’ha hagut d’aïllar seguint els protocols establerts pel SAAS. Així les coses, hi ha disset persones ingressades en planta i tres més a l’UCI, dues de les quals ventilades mecànicament.

Des de l’inici de la pandèmia s’han declarat oficialment al Principat 7.127 contagiades, de les quals 6.269 corresponen a la segona onada. No hi ha ingressats a la planta hospitalària Covid del Cedre i les últimes hores -de fet des de divendres- no hi ha defuncions. Es mantenen en 78 les persones que han perdut la vida en el marc de la pandèmia.

Finalment, ha experimentat un descens molt important el nombre d’aules que es troben amb algun tipus de vigilància activa. De 33 aquest dilluns i a les 15 declarades aquest dimarts, de les quals cinc de confinades totalment (cinc menys que ahir) i deu amb algun dels seus integrants aïllats (tretze menys). En vigilància passiva hi ha 61 classes.

Comentaris (1)

Trending