La mort d'una padrina eleva a 81 les víctimes del coronavirus

Hi ha 499 casos actius, 16 persones resten ingressades a planta de l’Hospital i un a l’UCI, que requereix ventilació mecànica.

Accés a les instal·lacions hospitalàries.
Accés a les instal·lacions hospitalàries. ARXIU

La mort aquest diumenge d'una padrina ha elevat a 81 el número de víctimes de la pandèmia del coronavirus a Andorra.  Aquesta mateixa setmana havia mort un home resident a Encamp. 

La dona estava ingressada a l'hospital. La xifra total de casos des de l’inici de la pandèmia de coronavirus al Principat és de 7.577 persones – 6.720 corresponen a la segona onada–. Es registren un total de 6.997 altes des de l’inici de la pandèmia, de les quals 6.193 es corresponen a la segona onada. Hi ha 499 casos actius: 16 persones resten ingressades a planta de l’Hospital i 1 a l’UCI, que requereix ventilació mecànica. En relació a la darrera actualització de dissabte, hi ha 17 contagis nous i 18 persones menys malaltes.

A la planta Covid-19 habilitada al Cedre no hi ha cap resident ingressat. Finalment, pel que fa a la població escolar, 23 aules estan sota vigilància activa –6 total i 17 parcial– i 48 en vigilància passiva.

-

Etiquetes

Comentaris

Trending