Montaner exposa a Estocolm els beneficis de la hidroxicloroquina per tractar el coronavirus

La consellera general de Terceravia adverteix de les manipulacions de la Big Pharmacy en el 'Post-Covid-19 Stockholm Peace Summit'

https://youtu.be/cdgm5j_DgRs

La consellera general de Terceravia, Carine Montaner ha participat aquest dissabte al 'Post-Covid-19 Stockholm Peace Summit' on ha defensat l'ús de la hidroxicloroquina i de l'azitromicina per curar el coronavirus. Ha explicat que ella mateix i el ministre de Salut, Joan Martínez Benazet es van poder curar ràpidament gràcies a la hidroxicloroquina i ha assegurat que és un medicament en venda lliure a Andorra.

Montaner ha dit que va tres setmanes malalta i que la hidroxicloroquina li va anar molt bé. "Vam donar-lo als nostres malalts tot i que era una fase d'estudis i vaig donar suport al ministre que ens continués subministrant". Ha a afegit que es va fer un estudi que demostra els bons resultats tan de l'azitromicina, com de la hidroxicloroquina. Ha dit que és molt important que els responsables polítics contrastin totes les informacions que es publiquen. Ha fet esment a un estudi de la prestigiosa revista The Lancet, segons el qual la hidroxicloroquina no servia per a millorar l’estat dels pacients i, a més, era perillós per a la salut. I arran la publicació d’aquest article, l'Organització Mundial de la Salut (OMS), d’una manera expeditiva, va recomanar aturar tots els estudis que es feien amb hidroxicloroquina i frenar-ne l’ús.

Posteriorment, la revista hi va fer esmenes, perquè el diari The Guardian va posar en relleu que les dades en què es basa l'informe poden ser falses, atès que tenen l’origen en una empresa sense acreditació científica ni capacitat per a fer un estudi d’aquestes dimensions.Els editors de The Lancet va publicar un comunicat en què advertia els lectors que no estaven segurs de la fiabilitat dels estudis que van publicar i han anunciat una verificació independent del contingut "per la preocupació sobre la fiabilitat del banc de dades". L’afer representa una gran sotragada per al prestigi de The Lancet, però també fa créixer encara més les crítiques sobre la nefasta gestió de la pandèmia que ha fet fins ara l’OMS.

Durant la seva intervenció, Montaner també s'ha referit a les manipulacions de Big Pharma. És un grup de teories de la conspiració que afirmen que la comunitat mèdica en general i les empreses farmacèutiques en particular, especialment les grans corporacions operen amb mala fe i que amaguen tractaments que són efectius. Segons aquestes teories, la Big Pharma està implicada en la majoria dels casos com el principal malvat. Aquesta trama perversa implica que la indústria farmacèutica saboteja sistemàticament la medicina alternativa perquè, si el vertader valor de la medicina alternativa fóra del domini públic, perdria un flux substancial de beneficis.

 

Etiquetes

Carine Montaner, a Estocolm.

Relacionat

Montaner diu que va anar a Estocolm com a consellera a títol personal i no com a Terceravia

Comentaris (9)

Trending