Montaner diu que va anar a Estocolm com a consellera a títol personal i no com a Terceravia

Afirma que va preparar la seva intervenció al 'Post covid19, Stockholm Peace Summit' en base de les respostes que li va donar el ministre de Salut, Joan Martínez Benazet

Carine Montaner, a Estocolm.
Carine Montaner, a Estocolm. C.M.

La consellera general de Terceravia,Carine Montaner ha explicat aquest dilluns que va participar al 'Post covid19, Stockholm Peace Summit' com a consellera general però no en nom del seu grup parlamentari ni d'Andorra. Diu que va preparar la seva intervenció en base a les respostes que li va donar el ministre de Salut, Joan Martínez Benazet, just abans de marxar a la cimera, en partir de les compareixences públiques i fets viscuts en la seva tasca de parlamentària.

L’objectiu de Montaner en participar a la Cimera era entre altres compartir l’estudi realitzat pel SAAS a la comunitat científica internacional. Volia explicar els bons resultats constatats per l’estudi andorrà pel que fa l’ús de l’hidroxicloroquina associat a l’azitromicina per la Covid-19.

L’estudi andorrà en qüestió va ser citat, recentment de manera positiva pel professor Didier Raoult director de  l'Institut Hospitalo-Universitaire Méditerranée infection de Marsella durant una entrevista en els mitjans francesos.  També va parlar de la transparència d’Andorra a l’hora de comunicar les dades dels morts a Andorra per Covid.

La consellera general de Terceravia, Carine Montaner.

Relacionat

Montaner exposa a Estocolm els beneficis de la hidroxicloroquina per tractar el coronavirus

Montaner també volia alertar de la possible manipulació del Big Pharma recordant els grans escàndols sanitaris durant aquesta crisi. Va fer esment al medicament Remdesivir i va fer esment al seu preu de 2.000 euros quan, segons va indicar, costa en realitat 420 vegades menys.

Etiquetes

Comentaris (2)

Trending