Moderna obté un 94,1% d'efectivitat i demana autorització per a la seva vacuna a Europa i als EUA

Els resultats preliminars han estat corroborats després d'un estudi que ha involucrat a 30.000 voluntaris

Comentaris

Vials de la vacuna Moderna.
Vials de la vacuna Moderna. Altaveu

Moderna, l'empresa nord-americana que està desenvolupant una de les vacunes més avançades en la cursa contra la Covid-19, ha anunciat aquest dilluns els resultats del seu assaig clínic de fase III per provar l'eficàcia de la mRNA-1273. Els resultats preliminars han estat corroborats després d'un estudi que ha involucrat a 30.000 voluntaris als Estats Units.

L'eficàcia d'aquesta vacuna és d'un 94,1% segons la pròpia Moderna, dades que els han animat a presentar aquest dillyuns a l'agència de medicaments dels Estats Units (FDA) l'autorització per a l'ús d'emergència d'aquesta vacuna, a l'igual que va fer Pfizer fa uns dies amb la seva. També van a sol·licitar a l'Agència Europea de l'Medicament una autorització condicional per a la comercialització de la mRNA-1273 a Europa, que fa just una setmana va anunciar l'adquisició de 160 milions de dosis de la vacuna.

"Creiem que tenim una vacuna que és molt eficaç. Ara disposem de dades que ho proven ", ha explicat el director mèdic de l'empresa, el doctor Tal Zaks. "Esperem jugar un paper important per revertir aquesta pandèmia". El virus ha causat al voltant de 1,5 milions de defuncions al món.

Etiquetes

Comentaris (1)

Trending