Els ministres Jover i Gallardo estan confinats, un per positiu i l'altre per ser contacte

Tres secretaris d'Estat, el cap de Gabinet del Govern i la presidenta de la comissió legislativa d'Economia també estan aïllats

Comentaris

Jover i Bonell en la compareixença de divendres del ministre a la comissió legislativa d'Economia.
Jover i Bonell en la compareixença de divendres del ministre a la comissió legislativa d'Economia. Consell General

El ministre de Finances i portaveu del Govern, Eric Jover, ha donat positiu per coronavirus després de fer-se una TMA ja que presentava símptomes. El diagnòstic s'ha confirmat durant el cap de setmana. El seu positiu ha comportat el confinament dels secretaris d'Estat Afers Financers Internacionals, Marc Ballestà, i del d'Infraestructures, Cèsar Marquina; del cap de Gabinet de Govern, Guillem Casal; i de la presidenta de la comissió legislativa d'Economia, la demòcrata Mònica Bonell. També està comfinada la secretaria d'Estat de Funció Pública, Lara Vilamala.

La consellera general va presidir divendres la compareixença de Jover per informar a la comissió de les últimes novetats sobre el projecte del casino. Bonell i el ministre van seure al costat en un acte que va comptar amb totes les mesures higièniques i sanitàries. Tot i això, tots dos es van treure en algun moment la mascareta. A la compareixença hi van assistir els integrants de la comissió, el director general del Consell Regulador del Joc (CRAJ), Xavier Bardina; els mitjans de comunicació i els responsables de premsa dels grups parlamentaris i un periodista del departament de Comunicació de Govern.

El ministre va coincidir divendres en un dinar amb els altres càrrecs governamentals ara mateix aïllats per ser contactes d'un positiu. Els funcionaris del departament de Finances han estat informats aquest dilluns al matí de la situació, sense que en principi hagi comportat el confinament de cap d'ells.

Tots els contactes hauran de fer un confinament a casa de deu dies, com el cap de Govern, Xavier Espot, que estaria pendent dels resultats d'una prova de detecció ràpida. També hi ha diversos confinats en el ministeri de Funció Pública i entre ells la secretaria d'Estat, Lara Vilamala.

Etiquetes

Comentaris (6)

Trending