L’hospital posa en marxa un dispositiu per gestionar les cues a consultes externes

L’usuari ha de pensar en portar a sobre la targeta de la CASS o, com a mínim, saber-ne la numeració perquè és necessària per al bon funcionament del maquinari

El nou maquinari es troba situat a l'entrada de l'edifici de consultes externes.
El nou maquinari es troba situat a l'entrada de l'edifici de consultes externes. SAAS

El Servei Andorrà d’Atenció Sanitària (SAAS) posa en marxa aquest dilluns una nova eina de gestió de les cues per al servei de consultes externes. És un dispositiu pràcticament idèntic al que ja fa temps que s’usa a la Caixa Andorrana de la Seguretat Social (CASS) i també s’utilitza, fa o no fa, en molts altres centres sanitaris de l’entorn. Hauria de ser una eina per facilitar la ruta de l’usuari dins les instal·lacions de l’antiga clínica Meritxell.

Amb tot, han recordat les fonts, no és que actualment hi hagi grans cues en l’accés a les consultes externes. Però, en principi, facilitarà la gestió d’usuaris-pacients i el personal que fins ara feia aquesta atenció es podrà dedicar a altres tasques. Tasques, d’altra banda, que ja duia normalment a terme.

El nou dispositiu es troba a l’entrada mateix de l’edifici de les consultes externes. I un element bàsic és portar al damunt la targeta de la CASS o, com a mínim, conèixer-ne la numeració, perquè cal introduir-la al maquinari perquè el dispositiu sigui capaç de generar el tiquet que ens indicarà a quina sala d’espera i quina consulta hem d’acudir. I, una vegada allí, fer l’espera necessària.

Etiquetes

Comentaris

Trending