Es posa en marxa el carnet de cribratge per a esportistes menors

Se'n faran de setmanals i permetrà que es mantinguin les activitats i les competicions de l'esport de base

Comentaris

Partit de futbol aleví a un dels camps de la federació a Santa Coloma.
Partit de futbol aleví a un dels camps de la federació a Santa Coloma. FAF

El consell de ministres ha aprovat el carnet de cribratges per a esportistes menors, per tal de poder mantenir les activitats i competicions. Es duran a terme cribratges setmanals i ho han treballat de manera conjunta Salut i Esports. El ministre de Salut, Joan Martínez Benazet ha dit que "lobjectiu és afavorir que les competicions es puguin dur a terme amb les màximes garanties de seguretat i afavorir l’optimització de recursos”.

Funcionarà mitjançant un segell que es posarà cada vegada que el menor passi un testVa adreçat a les entitats esportives que comptin amb esportistes menors de 16 anys. Seran les federacions les que facin arribar els carnets als clubs i entitats federades. Els carnets es podran recollir al Centre de Tecnificació Esportiva d'Ordino (CTEO) i al poliesportiu d'Andorra.

Des d'aquest dimecres s'obre la comunicació entre la secretaria d'Estat d'Esports i les entitats esportives. A partir del dia 6 d'abril es podran recollir els carnets per part de les entitats esportives, i els controls s'iniciaran el dia 12 d'abril. El carnet és personal i intransferible. El tipus de test que s'efectuarà és el d'antígens.

Etiquetes

Comentaris

Trending